starnet/themes/editable/kop.jpg Raad van Kerken Borne Hertme Zenderen

Columns archief
NDA

Vredeswandeling

Van 15 tot en met 23 september a.s. wordt door de landelijke organisatie “Pax” de Vredesweek gehouden. Door de generaties heen, in wat voor situatie dan ook, staan steeds weer mensen op voor vrede. Het thema van de Vredesweek is dit jaar dan ook Generaties voor vrede. Oud en jong kunnen veel aan elkaar hebben op weg naar een vreedzame wereld.

Op vrijdag 21 september a.s. om 19.00 uur wordt door de Raad van Kerken Borne e.o. een vredesactiviteit georganiseerd. Deze activiteit begint met een korte bijeenkomst van ongeveer een kwartier in de Stephanuskerk te Borne. Hierna wordt gewandeld naar de Vredesboom bij de Oude Kerk. Vervolgens vindt daar een afsluitende bijeenkomst plaats.

De Raad van Kerken nodigt eenieder uit om deel ter nemen aan deze vredesactiviteit. Dat kan door deel te nemen aan de korte samenkomst in de Stephanuskerk. Ook een mogelijkheid is zich aan te sluiten bij de vredeswandeling en/of -bijeenkomst bij de Vredesboom.

Raad van Kerken Borne, Hertme en Zenderen

pagina gewijzigd op 28-08-2018